2892023906 6946337377 Καπαριανά, Μοίρες, Ηράκλειο
 
 
 
 
 
ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ 
Τζάμια - Κρύσταλλα - Κουφώματα Αλουμινίου - Θέρμανση - Κλιματισμός - Ηλιόθερμα - Γεωργικά Εργαλεία Ηράκλειο Κρήτη

Η επιχείρησή μας “ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μοίρες, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με τζάμια, κρύσταλλα και κουφώματα αλουμινίου, προσφέροντάς σας ποιοτικά προϊόντα και σύγχρονες λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο

Με αγάπη και μεράκι δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες, που στόχο έχουν να διακοσμήσουν όμορφα το χώρο σας, να τον κάνουν κομψό και λειτουργικό, ενώ διαθέτουμε ποικιλία από καθρέπτες, καμπίνες μπάνιου κ.α.
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
   
  Συνεργαζόμενοι με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου την Europa και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την ιδανική λύση αλλά και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Στην γκάμα των προϊόντων μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού, όπως κλιματιστικά, λέβητες, καλοριφέρ, ξυλόσομπες, καθώς και προϊόντα ηλιοθερμίας, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτησή τους στο χώρο σας καθώς και την συντήρηση και επισκευή τους.

Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία για οποιαδήποτε γεωργική εργασία, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
   
   
 
 
 
 
 
Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και απαίτησή σας.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Μοίρες, όλο το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.