2892023906 6946337377 Καπαριανά, Μοίρες, Ηράκλειο
hero image
 
 
 
 
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ | Τζάμια - Κρύσταλλα - Κουφώματα Αλουμινίου - Θέρμανση - Κλιματισμός - Ηλιόθερμα - Γεωργικά Εργαλεία Ηράκλειο Κρήτη

Σίγουρα η θέρμανση και ο κλιματισμός αποτελεί πολύ σημαντική υπόθεση είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο.

Με χρόνια πορείας στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού, η επιχείρησή μας “ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μοίρες, μπορεί να σας προσφέρει τα ιδανικά προϊόντα για την αποτελεσματική θέρμανση και τον κλιματισμό του χώρου σας.

Συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από άριστης ποιότητας προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού.
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
 
  Κλιματιστικά
  Λέβητες - Καυστήρες
  Καλοριφέρ
  Ενεργειακά Τζάκια
  Ξυλόσομπες κ.α. 
   
  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τα ιδανικά προϊόντα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την εγκατάστασή τους στο χώρο σας, ενώ μπορεί να αναλάβει την συντήρηση καθώς και την επισκευή τους εξυπηρετώντας άμεσα τις Μοίρες, όλο το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.
   
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός να σας προσφέρουμε ποιοτικά και αποδοτικά προϊόντα και αφετέρου συνεχής υποστήριξη προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άριστη εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Μοίρες, όλο το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.