2892023906 6946337377 Καπαριανά, Μοίρες, Ηράκλειο
hero image
 
 
 
 
 
ΤΖΑΜΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ | Τζάμια - Κρύσταλλα - Κουφώματα Αλουμινίου - Θέρμανση - Κλιματισμός - Ηλιόθερμα - Γεωργικά Εργαλεία Ηράκλειο Κρήτη

Η επιχείρησή μας “ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μοίρες, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες και κομψές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή με κρύσταλλα και τζάμια επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας στενά όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, είναι σε θέση να σας προτείνει μοντέρνες αλλά και κλασικές ιδέες για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και το γούστο σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Τζάμια
  Κρύσταλλα
  Καθρέπτες
  Ενεργειακά διπλά τζάμια
  Υαλοπίνακες
  Καμπίνες Μπάνιου
  Γυάλινα κάγκελα & σκάλες
  Βιτρίνες καταστημάτων και βιτρό
  Γυάλινα διαχωριστικά μπαλκονιών
  Γυάλινα χωρίσματα
  Γυάλινα στέγαστρα
  Γυάλινες πόρτες απλές & πτυσσόμενες
   
  Σας προτείνουμε αλουμινοκατασκευές που ανταποκρίνονται κατάλληλα στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, καθοδηγώντας σας στην επιλογή του ιδανικού κουφώματος βάση των αναγκών σας.
   
 
 
   
Οι κατασκευές μας
 
δημιουργούνται εξατομικευμένα, με φαντασία και μεράκι. Η αγάπη μας για τη δουλειά μας είναι η εγγύηση των υπηρεσιών μας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες και ανθεκτικότερες κατασκευές.

Η εμπειρία μας στην κατασκευή και τοποθέτηση κρυστάλλων και τζαμιών σας εγγυάται εργονομία, λειτουργικότητα, άριστη εγκατάσταση και ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα χαίρεστε για χρόνια.

Στόχος μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και η δημιουργία κατασκευών που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή τους ποιότητα όσο και για την μοναδική αισθητική τους.
 
   

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Μοίρες, όλο το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.