2892023906 6946337377 Καπαριανά, Μοίρες, Ηράκλειο
hero image
 
 
 
 
 
ΗΛΙΟΘΕΡΜΑ
ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ | Τζάμια - Κρύσταλλα - Κουφώματα Αλουμινίου - Θέρμανση - Κλιματισμός - Ηλιόθερμα - Γεωργικά Εργαλεία Ηράκλειο Κρήτη

Στην χώρα μας που επικρατεί αρκετή ηλιοφάνεια κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, η εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μία από τις απαραίτητες εργασίες. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας μπορεί να μας εξασφαλίσει ζεστό νερό όπως και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και χρημάτων.

Η επιχείρησή μας “ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μοίρες, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρει τα καλύτερα ηλιοθερμικά συστήματα, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Εμπόριο και διάθεση
ηλιακών θερμοσιφώνων σε προσιτές τιμές
 
  Εγκατάσταση
Μελέτη χώρου και εγκατάσταση θερμοσίφωνα στον χώρο σας
  Συντήρηση θερμοσιφώνων
Συντήρηση του θερμοσίφωνο σας για την σωστή λειτουργία του
   
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Στόχος μας είναι αφενός να σας προσφέρουμε ποιοτικά και αποδοτικά προϊόντα και αφετέρου συνεχής υποστήριξη προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άριστη εξυπηρέτησή σας.
   
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Μοίρες, όλο το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.